Имате прашање?Јавете ни се:+86 13660586769

Известување за прилагодување на времето на испорака и товарот

Поради влијанието на вториот круг од новата епидемија, многу земји се затворени, пристаништата се пренатрупани, недостигот на контејнери е сериозен, а бројот на експлозии на товар е континуиран, а цената на товарот исто така расте…

Поради тоа, времето на аранжман на експресна испорака ќе се продолжи за 4 до 9 дена, а товарот ќе биде малку зголемен.Затоа, доколку вашата нарачка не е испорачана или товарот е прилагоден, ве молиме контактирајте не за да ги провериме деталите.

Се извинуваме за непријатностите што ви ги предизвика и секогаш ја имате нашата поддршка за да ја пребродите ситуацијата.

Тим за услуги на клиентите на Kseidon

Следниве се некои информации за неколку брза испорака во некои земји за ваша референца:

 

Ups ќе го прекине испраќањето и примањето услуги во следниве градови во Италија:

Verrayes, Saint Denis Chambave, Sambuca Di Sicilia, Isola Delle Femmine, Villa Frati Mezzojuso, Galati Mamertino, Orta Di Atella, Marcianise, Arzano, Ticciano Di Vico, Equense, Sant'eufemia D'aspromonte, Torre Di Ruggiero, Sanarnoando , Селико, Касали Дел Манко, Синополи, Стефанакони , Опидо Мамертина, Сесто , Монгуелфо.

 

Поради локалната политика за блокада во Германија, ќе бидат засегнати и делумно подигање и испорака на стоки во следните области:

Тајзендорф, Нојкирхен,Фрајласинг, Ајнринг, Лауфен, Фридолфинг, Залдорф, Сурхајм, Кирчаншоринг, Бад Рајхенхол, Пидинг, Гнев, Баериш, Гмејн, Берхтесгаден, Бишофсвизен, Рамсау, Маркшеленберг.

Зафатени се и Белгија, Шпанија и Словенија.За да добиете повеќе информации за другите земји, ве молиме контактирајте го Ксејдон.


Време на објавување: ноември-09-2020 година