Имате прашање?Јавете ни се:+86 13660586769

Нема да биде опремено со глава за полнење кога ќе купиме телефон Samsung во иднина?

Појаболкообјави дека наiPhoneповеќе нема да бидат опремени соглави за полнење, се чини дека уште еден меѓународен гигант Samsung донесе одлука.

Според некои извештаи, нови документи доставени одSamsungна бразилската регулаторна агенција покажуваат декаSamsungќе ја преземе истата мерка какојаболкоНаправивме дека трите уреди во претстојната серија Galaxy S21 можеби нема да доаѓаат соадаптер за напојувањеислушалки.1

Се чини дека при купување на мобилен телефон во иднина, луѓето треба да нарачаат за абрз полначво исто време, што од друга страна би можело да ја стимулира продажбата надодатоци за мобилни телефони.

Неодамна беше откриено дека Samsung планира да лансира официјален 30Wбрз полнач, кој може да излезе заедно со телефонската серија S21, а неговата цена се чини дека е пониска од 25Wполнач.Трите модели на Samsung Galaxy 20 се опремени со 25Wполначстандардно.Иако телефонот поддржува брзо полнење од 45 W, луѓето сепак треба да купат глава за брзо полнење посебно.

2

Samsungможе да ја прекине серијата Note оваа година и да ја опреми серијата S21 со игла.Не само тоа,Samsungќе лансира и специјални верзии на Silicon Cover и Clear View Cover за Galaxy S21 Ultra и ќе обезбеди простор за складирање на S Pen.

Се известува декаSamsung Galaxy S21 Plusќе биде опремен со Qualcomm Snapdragon 888 процесор или Exynos 2100 процесор.Задниот дел користи главна камера од 64 мегапиксели + ултра широк агол од 12 мегапиксели + телефото дизајн со три камери од 12 мегапиксели.


Време на објавување: Декември-14-2020 година