E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

Redmi note 9 Fa'aaliga Fa'aaliga: 120Hz LCD Pu eli le mata'i luma Tatala

Le faasologa fou oRedmi Note9ua leva ona tafe i fafo.Faʻavae i luga o faʻamatalaga na faʻaalia e le tele o vaega, o lenei telefoni feaveaʻi, e taʻua o Redmi note 9 series (muamua na taʻua o Redmi note10), o le a vave ona feiloai ma le lalolagi.O lea la ua iai tala fou.

Talu ai nei, na faʻaalia ai e se blogger numera lauiloa ata sipai o leLCDlaulau o le fouRedmi note 9tulaga maualuga faatulagaga.

redmi note 9

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai na tuʻuina mai e se blogger numera lauiloa i Saina, o le Redmi note 9 fou o le a faʻaaogainaLCDmamanu lau eli pu.Le tatalaina o lumameapueatae tu i le ogatotonu o le pito i luga o lelau.

E iloa mai i ata sipai o le lautele o le pu e matua laʻititi, lea e latalata ile pito i luga ole telefoni feaveaʻi.E le gata i lea, na faʻaalia foi e le blogger o le mea fouRedmi note 9 fa'asologa fa'asologao le a lagolagoina le maualuga maualuga o le 120Hz ma le paʻi sampling rate o le 240Hz, lea o le a avea ma uluai faʻataʻitaʻiga pulumu maualuga oRedmi Note Series.

I isi itu, e tusa ai ma faʻamatalaga na faʻaalia muamua, o le fouRedmi note9fa'ata'ita'iga fa'asologa ua maua 3C tusipasi, ma e fa'amoemoe e aofia ai fa'asologa e lua ofa'amatalaga9manote9 pro, o ia mea uma o le a taliaLCDeli pu eli ata atoa, ma le maualuga o le 120Hz lau fua faatatau toe faafou ma 240Hz pa'i fua sampling.

I le avea ai o se eseesega, o le tulaga masani o le a tauaveina le MediaTek Tianji 720 processor, ae o le faatulagaga maualuga version o le a tauaveina le maualuga pass snapdragon 750g processor, ma e faamoemoe e tauaveina se mea pueata autu 100 miliona pika ma lagolago 33W vave totogi.

1785615

Ua lipotia mai o le fouRedmi note 9 fa'asologaua fa'amoemoe e tatala ia Novema ma se tau manaia.O le a iai se eseesega e uiga i vaega faʻapitoa mai le faasologa muamua?Wo le a ou va'aia nisi fa'amatalaga lata mai.


Taimi meli: Nov-12-2020