E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

Faʻasalalauga Korea: LG o le a faʻasalalau se telefoni feaveaʻi i le tausaga a sau, BOE saunia panels

E ui ina viia nisi tagataSamsungmea fou a tekinolosi e pei o leGalaxyGagau,LGO le fa'alauiloaina o nisi telefoni poto “fa'ata'ita'i” i luga o le maketi e ono fa'amalo, tusa lava pe fa'ai'u i le toilalo.Mai le pi'oLGG Flex i le modularLGG5, i le vaega aupito lata mai o mea fa'aoga lua-mata mo telefoni fe'avea'i,LGe foliga mai e mumusu e teu faafaigaluega i faiga fou faavae.O le mea moni, e ui lava i le tulaga le lelei tau tupe o loʻo i ai nei, e mafai lava ona faʻalauiloa telefoni sili ona leaga, e aofia ai le telefoni feaveaʻi i le amataga o le 2021.

CES-2016_18-inch-Rollable-OLED-1280x720

E tusa ai ma le aufaasālalau a Korea "The Elec",LGElectronics internal sources na fai mai lena meaLG Electronicso loʻo fuafua e faʻalauiloa se telefoni feaveaʻi i le amataga o le tausaga fou.O le poloketi e taʻua o le Project B. E tusa ai ma le Pule Sili o le kamupani Kwon Bong-seok's Name it.

Ua lipotia mai faapeaLGua uma ona amata le gaosiga o faʻataʻitaʻiga o le masini i lona fale gaosimea i Pingze.O le tele o oloa fa'atau pisinisi o le a faia i le tolu i le fa fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga a'o le'i alu i le maketi, ma o fa'ata'ita'iga ta'itasi o le a maua mai pe tusa ma le 1,000 i le 2,000 iunite.

O lona uiga,LGO pisinisi telefoni feavea'i na gau mo le 20 kuata sosoo.E tusa ai ma faʻamatalaga, o le faʻalauiloaina o le Poloketi B o le toe faʻavaeina lea o lona faʻailoga foliga i mafaufau o tagata faʻatau ma faʻaleleia le agaga faʻapisinisi.

Ua lipotia mai o le vaalele o le a faʻalauteleina i tua pe a manaʻomia.O le a fa'aalia se fa'aaliga fa'apipi'i itu.Ose diode fe'avea'i moli fa'aola (OLED) e manaʻomia e ausia ai lenei sini.O loʻo galulue faʻatasi le kamupani faʻaaliga Saina BOELG Electronicse fa'atupu le fa'aaliga fa'aaliga mana'omia.Fai mai le puna, o le faʻaaliga taʻavale e le sili atu le faigata ona ausia nai lo le faʻaaliga gaugau.O le faʻaaliga gaugau e manaʻomia ona tatalia le faʻaauau pea o le mamafa i se laʻititi laʻititi, ae o le faʻaaliga taʻavale e mafai ona faʻasalalau le mamafa i se vaega tele, ae o le mamanu o le masini E tatau ona faʻafetaui i meafaitino.

22

E ui lavaSamsunge fa'afiafiaina i lau e mafai ona gaugau fe'avea'i,LGe foliga mai e fiafia i lau ta'avale.Atonu e sili atu le uiga o lenei mea i mea e pei o mata TV tetele e mafai ona taai i luga ma paʻu pe a le manaʻomia, ae ua lauiloa.LGo loʻo mafaufau foi i le manatu o le taʻavaleina o le telefoni i se foliga sili atu ona faʻaogaina pe a le faʻaaogaina, ona pei o se laulau tutusa i luga o le lau.

A LGpateni na faʻaalia i le masina talu ai o loʻo faʻaalia ai o loʻo galue le kamupani i luga o se masini taʻavale.O le manatu o le mata scrollable o le a tuʻuina atu i tagata faʻaoga le faʻaaliga faʻaaliga manaʻomia, faʻafetai i se faiga taʻavale atamai e mafai ai e tagata faʻaoga ona faʻafetaui o latou manaʻoga Faʻalautele pe toe toso le faʻaaliga.O lenei mamanu foliga e ono mana'omia le toe fa'avasegaina o vaega e pei o maa.

E tusa ai ma se lipoti fou,LGua uma ona i ai se tasi o nei telefoni i le tulaga faʻataʻitaʻiga, code-named B Project, lea na taʻua i le igoa o le CEO Quan Fengxi.O fa'aaliga e le masani ai o lo'o fausia fa'atasi ma le BOE a Saina (BOE), lea na fa'aalia moni lava i le tausaga talu ai se mata e mafai ona fa'aogaina.O le Poloketi B e faʻamoemoe e faʻaosofia le mautinoa ma faʻateleina le agaga i totonuLG's pisinisi feavea'i faaletonu.

E ui lava o se fa'aaliga e mafai ona ta'ai e sili atu ona fa'atauva'a nai lo se fa'aaliga gaugau, atonu e sili atu ona faigofie le toso i lalo ona e mafai e le lau ona sosolo le mamafa i luga o se vaega lautele.Ae ui i lea, o le faʻafitauli o le faʻafefea ona tuʻuina lelei masini faʻaeletoroni malosi e pei o laupapa faʻasalalau mamaa.

E leaiLG's na'o le "valea" manatu telefoni.O loʻo i ai foʻi tala o loʻo galue i luga o le "Wing", o se telefoni feaveaʻi o lona faʻaaliga autu e mafai ona fesuiaʻi i se tulaga faalava ma se faʻaaliga laʻititi i lalo.E ono fa'alauiloa i se taimi i le afa lona lua o le 2020.


Taimi meli: Iul-10-2020