E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

Na filifili Samsung e Tolo'i le To'esea mai le Maketi Panel LCD, A'o Fa'ateleina Mana'oga

E tusa ai ma se lipoti a le aufaasālalau Korea "Sam Mobile",Fa'aaliga Samsung, lea na fuafua muamua e taofi le gaosiga ma le tuʻuina atu o tioata tioata vai (LCD) a’o le’i o’o i le fa’ai’uga o le 2020, ua tonu nei e toe tolopo lenei fuafuaga se’ia o’o i le 2021. O le mafua’aga o le si’itia o le manaoga moLCDpanels i lalo ole Pandemic.

O le lipoti na faailoa mai aiFa'aaliga Samsungo lo o fuafua nei e mutaLCDgaosiga o laulau i le L8 panel factory i Asan Park i Korea i Saute e oʻo atu ia Mati 2021. O faʻamatalaga talafeagai na faʻaalia ai o le mafuaʻaga o le tuai o Samsung Display i le faʻamutaina o le gaosiga ona o le siʻitia lata mai o manaʻoga mo LCD panels i le faʻamaʻi.Na logoina foi e Samsung kamupani sapalai sapalai le tuai talafeagai i le faamutaina o faaiuga o le gaosiga.

O loʻo faʻaalia foi i le lipoti o Samsung o loʻo feutagai pea ma le tele o kamupani mo le faʻatau atu o pisinisi LCD panel, faʻatauga o meafaigaluega.O loʻo faʻamoemoeina o le a faʻamaonia tagata faʻatau meafaigaluega ia Fepuari 2021, maLCDo le a tapunia aloaia le gaosiga o le panel ia Mati.Ua lipotia mai o le 8.5-generation line production a Samsung i Suzhou ua maua e le TCL Huaxing Optoelectronics, ma o nisi meafaigaluega a le fale gaosi L8 ua faʻatau atu foi ia Yufenglong i Shenzhen, Saina.

Na faasilasila talu ai nei e Samsung o loʻo fuafua e teu faʻafaigaluega pe tusa ma le US $ 11.7 piliona e faʻalautele ai lana pisinisi QD-OLED i le 2025. E faʻamoemoeina a maeʻa ona alu ese Samsung mai le maketi LCD i le 2021, o le a taulaʻi atoatoa i luga o maketi faʻaaliga maualuga.Talu ai talu ai nei na faasilasila mai e Samsung o le a alu ese mai leLCDpisinisi a le panel, e le gata o le a siitia tau o le LCD panel, ae o le uluai LCD panel poloaiga a Samsung e faamoemoe foi e siitia atu i Taiwan's panel Shuanghu AUO ma Innolux.O lo'o fa'amoemoe le maketi i le lumana'i fa'agaioiga a kamupani e lua.O le faaiuga a Samsung e tolopo lona alu ese mai le pisinisi o le LCD panel o le a faaauau pea ona matauina pe o le a aafia ai le taika lua.(Technews)


Taimi meli: Nov-26-2020