Har et spørsmål?Ring oss:+86 13660586769

Melding om gjenopptatt virksomhet

Kjære kunder,

I følge retningslinjene for epidemihåndtering forventes mobiltelefonmarkedene å åpne igjen 9. april.Noen fabrikker klarte heller ikke å gjenoppta produksjonen fordi arbeidere ikke var i stand til å omarbeide normalt.

I møte med vanskeligheter og risikoer, jobber KSEIDON tilbake 10. februar. Vi integrerer umiddelbart varekilden for å løse kundenes presserende behov.

Beholdningen er utilstrekkelig og prisen svinger raskt. Vi må hele tiden oppdatere prisen til våre kunder og takke dem for deres forståelse og støtte.

På grunn av ulike restriksjoner tar det lengre tid å hente og teste varene enn tidligere.Tilbudsmangelen fører til at prisen stiger hele tiden.Den endelige prisen avhenger av dagen for mottak av varene.

Nå vokser epidemien i andre land og regioner, og 12 byer har blitt isolert i Italia.For å unngå virkningen av epidemien på flyvningene til leveringskanalen, foreslår vi at du tar forholdsregler for å lage et rimelig lager.

For å gi kundene bedre service, foreslår vi:

1. Sjekk inventaret ditt og gi oss nødvendig modell, farge og mengde.
2. Vi vil svare på tilbudet ditt og leveringstid innen 24 timer.
3. Lagerkilden er ikke stabil.Etter å ha bekreftet bestillingen, så lenge vi finner kilden, kan vi få den tilbake umiddelbart.
4. På grunn av virkningen av epidemien vil det ta 3-5 dager å forberede og teste varene før levering.KSEIDON følger alltid teststandardene strengt for å gi kundene den beste kvaliteten.
5. For fabrikkbestilling skal leveringstiden bekreftes i henhold til de spesifikke produktene.Vennligst legg inn en bestilling så tidlig som mulig, og reserver nok tid til produksjon og varetransport
6. HK-DHL er nå tilgjengelig, denne kanalen har ikke mottatt varsel om at leveringen vil bli stoppet, og andre kunder har også sagt at de kan motta varer normalt.Hvis du er i tvil, anbefales det å ringe det lokale DHL for ytterligere bekreftelse.

På grunn av force majeure står enkelte små og mellomstore bedrifter overfor konkurs på grunn av mangel på midler.KSEIDON minner kundene på å være forsiktige når de legger inn bestillinger og prøve å velge leverandører med høy tillit.

Vi er veldig glade for å dele siste nytt med deg.Ta gjerne kontakt med oss.
Du kan også følge vår Facebook for å holde deg oppdatert med siste nytt og informasjon om selskapet vårt.

HONGKONG KSEIDON LIMITED

Kundeservice


Innleggstid: Mar-02-2020