E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

2021 iPhone po'o le suiga atoa e pa'i uma-i-tasi le fa'aaliga OLED

Punavai:cnBeta.COM

O faʻasalalauga a Korea ETNews na taʻua ai punaoa faʻapisinisi e faapea e tusa ai ma le poloaiga fou a Apple, ua iloa o le a faʻapipiʻiina e le kamupani faʻataʻitaʻiga uma o le 2021 iPhone ma le "touch-in-one" OLED faʻaaliga.I se faʻatusatusaga, o le paʻi paʻi o loʻo i ai nei e manaʻomia ai le paʻi paʻi ata tifaga e faapipii i luga o le laulau e ausia ai le galuega tutusa.I le tu'uina o masini pa'i i totonu o le laulau, o le tekonolosi fou e fa'amoemoe e fa'alautele atili ai le mafiafia o le laulau ma fa'aitiitia le tau atoa.

c42dd097ce829e0

Talu mai le 2007, ua fa'aaogaina e Apple le fa'atagata manifinifi-ti'oti mata fa'afeso'ota'i vaifofo mata'i.Ae ui i lea, i le iPhone 12 faʻalauiloa oloa fou na tupu i lenei tautoulu, e tatau ona suia e le kamupani lenei faiga faʻavae.

Fai mai o le amataga o le 2017, ua faʻaaogaina e Samsung le vaega uma o le OLED touch screen panel e taʻua o le Y-OCTA i le Galaxy Note 7.

Ae ui i lea, i luga ole 5.4 / 6.1 / 6.7-inisi Apple iPhone 12 faʻataʻitaʻiga, e mafai foi e Apple ona filifilia le LG Display e fai ma faʻatau tutusa.

be8e5eefc79b1b1

A mae'a le fa'amaoniaina o maketi, o le tau-lelei o le fa'apipi'i o le OLED touch screen panel ua matua iloga fo'i.A maeʻa se suʻega laʻititi i luga o le iPhone 12 i lenei tautoulu, e mafai e Apple ona sui atoatoa i lenei tekinolosi i le 2021.

I le taimi nei, o Samsung Display ma LG Display o loʻo tuʻuina atu le OLED panels i le iPhone, ae o se faʻatau tele i le lalolagi atoa o mea faʻaeletoroni, o gaioiga a Apple na matua popole lava e le au mataʻituina pisinisi.

b5958f78e10ba68

Talu ai nei, na lipotia mai ai o LG Display ua amata ona faʻateleina ana taumafaiga i luga o le Paju E6 laʻititi ma le laʻititi ole OLED laina gaosiga, ma le faʻamoemoe e tuʻuina atu Apple i le tausaga a sau.

Ae ui i lea, talu ai o le Samsung Display ua faʻaputuina le poto masani i le tele o gaosiga o faʻapipiʻi paʻi paʻu OLED, e ono manumalo le kamupani i le tele o faʻatonuga o le iPhone OLED i le 2021.


Taimi meli: Iul-22-2020