E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

E mafai e Apple ona faʻalauiloa le laina oloa "iPhone 12" i lenei tausaga i ni vaega se lua, o le muamua o se faʻataʻitaʻiga 6.1-inisi.

E ala i le faʻatagaina o tagata faʻaoga e faʻapipiʻi filo i totonu o se talosaga, ua faafaigofie ai e Apple ona siaki filo o talanoaga i feʻau.
O loʻo i ai i Apple le malosi e tuʻuina atu ai tali i luga ole laiga i feʻau faʻapitoa o loʻo i totonu o le filo o talanoaga talanoaga a vaega.
Na faʻamaonia e Apple i le vaiaso talu ai, ona o faʻafitauli faʻalesoifua maloloina o le lalolagi ma tapulaʻa femalagaaʻi, o le faʻasalalau o le "iPhone 12" o le a tolopoina i lenei tausaga.Na amata faʻatau atu e Apple le iPhone i le faaiuga o Setema i le tausaga talu ai, ae o le tausaga nei ua fuafua Apple e faʻasalalau le oloa i se taimi ia Oketopa.
Fai mai le punavai e mafai e Apple ona faʻalauiloa lana 5G iPhone i ni vaega se lua, o le laasaga muamua e lua 6.1-inisi faʻataʻitaʻiga, o le laasaga lona lua o le isi lua 6.7 ma le 5.4-inisi masini, ma faʻaopoopo le SLP (substrate-like PCB) motherboard Le muamua. fa'ata'ita'iga a le fa'atau oloa e le'i leva ona amata fa'atau, ma o le fa'ata'ita'iga mulimuli o le a maua i le fa'ai'uga o Aukuso.
E tusa ai ma faʻamatalaga, o uta o laupapa fetuutuunai mo le iPhone fou o le a maualuga i le 2-4 vaiaso mulimuli ane nai lo le masani i lenei tausaga.
E tele tala e faapea ona o le tuai o le atinaʻe ma le gaosiga ma le tuai o lipoti mai Apple suppliers e pei o Broadcom ma Qualcomm, o le "iPhone" fou o le a le tatalaina i le taimi, ae o le taimi muamua lea na matou faalogo ai i tala fou mai le sapalai. filifili.E mafai ona ta'avale i vaega.
O loʻo i ai tala e faʻapea o le 6.7-inisi iPhone ma le 6.1-inisi le faʻataʻitaʻiga o le a avea ma masini maualuga ma kamela tioata tolu, ae o le 5.4 ma le 6.1-inisi faʻataʻitaʻiga o le a avea ma iPhones pito i lalo ma mea puʻe mata lua ma tau taugofie. ..
E tusa ai ma le au suʻesuʻe a Apple Ming-Chi Kuo, o iPhones uma e faʻamoemoe e faʻaogaina le 5G tekinolosi i le 2020. E talitonu foi Kuo o le Apple's iPhone 12 faʻataʻitaʻiga atonu e le o mai ma EarPods uaea i totonu o le pusa e faʻaosoina ai le manaʻoga mo AirPods a le kamupani ma faʻaitiitia ai tau.
Ona o le faʻasalalauga faʻasolosolo o le iPhone fou, o le a le vaʻaia e le au gaosi oloa PCB a latou uta seʻia oʻo i le kuata lona fa o lenei tausaga, ae e le o popole le au gaosi oloa i le tuai o uta a Apple, e tusa ai ma le DigiTimes.
Fa'asalalau mea uma ia Oketopa/Novema.Ou te matua le manatu tatou te manaʻomia vave ni telefoni fou…
MacRumors e tosina mai tagata faʻatau ma tagata tomai faʻapitoa e fiafia i tekinolosi fou ma oloa.O lo'o iai fo'i le matou nu'u malosi e taula'i i fa'atauga fa'ai'uga ma vaega fa'apitoa o iPhone, iPod, iPad ma Mac platforms.


Taimi meli: Aukuso-05-2020