E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

Q3 Ua Si'itia le Si'itia o le Fa'asoa a le Global Smartphone Market a Samsung, Fa'atusa I le Kuata ua mavae

Talu ai nei, na faailoa mai ai e talafou le lipoti faalekuata na tuuina mai eSamsungFa'aeletonika na fa'aalia ai le fa'asoaina o maketi telefoni a le kamupani i le kuata lona tolu mai le 16.4% i le afa muamua o le tausaga, e o'o atu i le 17.2%.I se faʻatusatusaga, o le maketi maketi o semiconductor, televise,fa'aaligama isi fanua ua fai ifo teisi.

A'afia i le fa'ama'i, na le lelei le fa'atinoga o pisinisi telefoni, fa'atasi ai ma fa'atauga fa'aitiitia i kuata ta'itasi.I le amataga o le tausaga, o Samsung o le tagata muamua na tauaveina le paʻu ina ua faʻasaʻolotoina le fausiainaGalaxy S20 faasologama ua le mafai ona maua ni fa'amatalaga sili atu ile maketi.

Pe a faʻatusatusa i le telefoni feaveaʻi, o le faʻatinoga o le maketi PC e matua faʻafeagai.Ona o le faʻateleina o manaʻoga mo talosaga e pei o le ofisa mamao ma aʻoaʻoga, ua avea PC ma "manaoga malosi" a tagata faʻatau, ma aumaia avanoa e le masani ai i tagata gaosi PC.

I le toe foʻi atu i le maketi telefoni feaveaʻi, o nisi tagata suʻesuʻe e talitonu o se tasi o mafuaʻaga mo le faʻateleina o sea maketi a Samsung i le kuata lona tolu o le toe faʻaleleia o maketi ina ua maeʻa ona ulufale i le kuata lona tolu ma le faʻalauiloaina o oloa fou a Samsung.(E tusa ai ma le lipoti o uta telefoni feaveaʻi a le lalolagi mo le kuata lona lua na tuʻuina atu e le IDC, na pa'ū le tele o uta telefoni a Samsung i le Q2 i le 28.9% i lea tausaga ma lea tausaga, lona lua i tua atu o Huawei ma le 54.2 miliona iunite na lafoina ma 19.5% sea maketi.)

1
I tulaga o oloa, Samsung'sGalaxyS faasologamaFa'aaliga fa'asologaE mafai lava e fuʻa ona nofoia le tulaga muamua, aemaise lava le gaugau o lau telefoni poto na fausia e avea ma "faʻailoga tau pisinisi."Ae ui i lea, i le taimi nei, o le gaioiga a Samsung i le maketi a Saina o loʻo faʻaalia pea le faʻaitiitia o le faʻamoemoe.

I le faaiuga o Oketopa, na tuʻuina atu ai e le ofisa suʻesuʻe maketi CINNOResearch se faʻamatalaga e faʻaalia ai o uta telefoni feaveaʻi i Saina i le kuata lona tolu o le 2020 e 79.5 miliona iunite, i lalo 19% tausaga-i-tausaga ma 15% masina-ma-masina.

O le pito i luga e lima kamupani telefoni feaveaʻi o:Huawei, vivo, OPPO, XiaomimaApple. Samsung, lea e na'o le 1.2% le maketi o lo'o i ai, tulaga lona ono.Atonu e umi se taimi e alu ai Samsung pe a toe fia manuia i le maketi a Saina.

2

I le lipoti kuata taʻitasi na tuʻuina mai e Samsung, na taʻua ai foʻi le faʻaitiitia o le maketi o faʻaaliga faʻaeletoroni a Samsung i le kuata lona tolu ma paʻu i lalo ifo o le 40%, ma o le maketi o maketi telefoni na pa'ū i le 39.6%.


Taimi meli: Nov-20-2020