E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

Fa'aauauina le Si'itia o Fa'atauga a le Laulau ia Novema, Fa'ateleina Tau i luga

Ia Novema, o le malosi o le faʻatauga a le laulau na faʻaauau pea ona faʻateleina tau.Ole fua ole tuputupu aʻe o talosaga e pei ole TV, mataʻituina ma le peni na sili atu nai lo le mea na faʻamoemoeina.O le TV panel na siitia i le 5-10 US dollars, ma IT panel foi na siitia i luga atu i le 1 tala.

Trend force, o se faʻalapotopotoga suʻesuʻe maketi, na toe faʻaleleia lana faʻamatalaga mo le siʻitia o tau o le laulau i le kuata lona fa i le 15% - 20%.Talu mai Iuni, ua toe faʻaleleia le tau o le panel, faʻatasi ai ma le siʻitia faaletausaga o le 60-70%.O lo'o fa'amoemoe e tele se tupe e maua mai e fale gaosi oloa ile kuata lona fa.

E tusa ai ma le vaitau vaivai ma le maualuga o le toso a le laulau, o le faaiuga o le tosoina o le laulau i le faaiuga o Oketopa, ma o le fetuunaiga o le lisi o mea e faasolosolo malie ona ulufale ia Novema.

Fai mai Qiu Yubin, sui peresitene o le trendforce research department, ia Novema o le tausaga nei, e leʻi faʻaalia e le laulau se faʻailoga o le fetuunaʻi o suʻesuʻega, ma o televise tetele e pei o Samsung, TCL ma Hisense o loʻo malosi pea i le tosoina o oloa.

O le mea moni, talu mai le kuata lona lua o lenei tausaga, ua fai si lelei fa'atauga o TV.E fa'aalu e tagata le tele o taimi i le fale e fa'aosofia ai le fa'atau TV.Ave le maketi a Amerika e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le fua faʻaletausaga o le faʻatauga o le TV e maualuga e pei o le 20%, ma o loʻo iai foʻi le tuputupu aʻe lelei o le maketi a Europa.O loʻo faʻamoemoe le faʻailoga o le a iai se isi galu o faʻatauga maualuga i le vaitau maualuga i le faaiuga o lenei tausaga.E le gata i lea, o le tulaga o fa'amaumauga o lo'o i lima o lo'o maualalo pea, o lea e fa'aauau pea ona fa'alauiloa fa'atauga.

wKhk71-p9HOAFvk2AADw9eJdwiQ813
Mai le itu tuʻuina atu, o le manaʻoga mo talosaga tetele a le laulau, e pei o le TV, mataʻituina, komepiuta feaveaʻi, e oʻo lava i laʻititi laʻititi ma feololo komepiuta komepiuta ma telefoni feʻaveaʻi, o loʻo folafola.O talosaga uma o loʻo faʻataʻitaʻiina mo le gaosiga gafatia, lea e faʻatapulaʻaina ai le tuʻuina atu o le laulau i se tulaga patino.

I le isi itu, o le le lava o le avetaʻavale IC, t-con, ma isi mea ua faʻatuai ai le tuʻuina atu o le laulau.O loʻo popole le tagata faʻatau e uiga i le le mauaina o le laulau ma faʻamoemoe e tuʻu le tau e faʻamautu, ma saofagā i le siʻitia o tau.

O loʻo faʻamoemoe Qiu Yubin ia Novema, o le 32 inisi TV panel o le a faʻatupulaʻia e $5, o le 40 inisi / 43 inisi panel o le a faʻateleina e tusa ma le $ 7-8, o le 50 inisi, 55 inisi ma 65 inisi panel o le a tulaʻi mai i le 9-10 tala, ma le 75 inisi panel o le a mafai lava ona siitia i le $5.

Mai le vaaiga a le IT panel, ona o le tulai mai o le faamaʻi i Europa ma le Iunaite Setete, o le mamanu o galuega i le fale ma le aʻoaʻoina i luga o le initaneti o loʻo faʻaauau pea, o lea ua faʻatupulaʻia ai le manaʻoga mo le IT panel stock.

I le faaopoopo atu i luga o le pito i luga ma mea laiti lapopoa, o isi lapopoa masani e pei o le 23.8 "ma le 27" na tulaʻi mai i se auala atoa, faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga e tusa ma le 1-1.5 US tālā i le masina atoa.O le manaʻoga mo peni laupapa e malosi.I le faaopoopo atu i le TN panel, na siitia foi le IPS panel, ma o le tau atoa na siitia i le $1.

I le taimi nei, o le fausaga o le laulau i le maketi a le au faʻatau e tumau pea le le suia, ma o le tau o le laulau e faʻamoemoe e faʻaauau pea i le faaiuga o le tausaga.Aʻo faʻatupulaia le tau ia Oketopa ma Novema e sili atu nai lo le faʻamoemoega, ua faʻatatauina e trendforce o le tuputupu aʻe o le TV panel i le kuata lona fa o le a 15-20%, lea e sili atu nai lo le 10% faʻaopoopoga i le kuata tasi na faʻamoemoeina muamua.

O lo'o fa'amoemoe e maua se polofiti i lenei kuata a le fale gaosimea.O tau a le laulau ua toe faʻaleleia talu mai Iuni ma ua siʻitia i le 50-60% i le taimi nei.Mo le taimi muamua i le tala fa'asolopito, ua si'itia le tau o le panel i le 60-70% mo le tausaga atoa.


Taimi meli: Nov-13-2020