E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

Sae i lalo mo Mortorola Edge +: Tele apamemea o loʻo aofia ai, faʻavaa alumini

YouTuber alalaupapa PBKreviews disassembledMotorolao le fu'a fouTu'u +, seʻi o tatou faia se iloiloga i lona tulaga totonu.

1

O le disassembly o loʻo faʻaalia e tatala ai leMotorola Edge+, malosi faʻamafanafana e manaʻomia e faʻafefe ai le faʻapipiʻi malosi tele o le masini, e ui lava na o le ofisa e fai mai e lagolagoina le tetee atu i le splash, e manatu pea tagata o lenei telefoni e tatau ona faʻavaeina se tulaga puipuia o le IP68.

O le a le mea e mafai ona faʻamaonia o le pito i tua o le telefoni e faia i tioata, ma o mea faʻalauiloa a Motorola e fai si le mautonu i lenei mataupu.E le gata i lea, o le masini e sau ma le 6000 faʻasologa alumini faʻavaa, ae o le pito i fafo o loʻo ufiufiina e se ufiufi mafiafia, lea e fai si faigata ona iloa.

2

3

Na matou iloa o loʻo i ai se numera tele o antenna i totonu o le telefoni (mo le lagolagoina o le 5G), ma e tele foʻi laupepa apamemea i le va o vaega autu mo le faʻafefe o le vevela, ae leai se pusa vai o loʻo vaʻaia iinei mo le vevela.O le 108MP mea pueata module e alu i luga se potu tele, ma o le afi vibration e fai si laʻititi, ae o lona aafiaga moni e le o faʻaaogaina.

4

E le gata i lea, o le maa i totonu e pipii mau, e pei o le pito i tua, lea e matua faigata lava ona sui.O le fa'aaliga hyperboloid e le faigofie ona fa'a'ese'ese, ma o le fa'aleagaina o le lau na tupu fo'i pe a fa'amavaeina i lea taimi.


Taimi meli: Tes-30-2020