Keni një pyetje?Na telefononi:+86 13660586769

Rreth Nesh

KUSH JEMI NE?

E themeluar në vitin 2007, Kseidon është një prodhues i specializuar në kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e ekranit me prekje LCD dhe pjesëve të tjera rezervë të celularëve.

Të gjitha produktet e Kseidon janë në përputhje me standardet ndërkombëtare të cilësisë, të vendosura në Guangzhou, Kinë, me transportin e përshtatshëm dhe shërbimin e jashtëzakonshëm, Kseidon vlerësohen shumë në një sërë tregjesh të ndryshme në mbarë botën.

Ne mirëpresim ngrohtësisht çdo kërkesë dhe presim të punojmë me ju në të ardhmen.

EKIPI YNË

FAMILJA KSEIDON — SHOQËRI PËR BIZNESIN TUAJ TË TREGTISË TË JASHTME

2222

Departamenti i Marketingut

Ekipi i Shitjeve të Kseidon është i aftë në3 gjuhë për t'ju ofruar këshillat më të menduara.

1111

Departamenti i Blerjeve

Departamenti i Blerjeve do të gjejë më shumëfurnizues me kosto efektive për të siguruarcilësi për ju.

3333

Departamenti i Logjistikës

Departamenti i logjistikës do të kontrollojë dy herë për të siguruar mbrojtjen dhe dorëzimin e shpejtë të paketës.

KSEIDON ka qenë i përkushtuar në pjesë këmbimi të telefonave celularë dhe tabletave, si dhe aksesorë për markat kryesore si p.sh
Mollë,
Samsung, HTC, Motorola, LG, Sony, Huawei dhe marka të tjera kineze.Ekipet tona shumëgjuhëshe të shitjeve dhe shërbimit ndaj klientit
janë të aftë në
Anglisht, Spanjisht, Rusisht dhe gjuhë të tjera të huaja.Me përvojë shumëvjeçare në tregtinë e jashtme,
ata mund të ofrojnë tendencat më të fundit të tregut,
këshillat dhe shërbimet më profesionale dhe të favorshme për ju, si p.sh.
produktet e shitjes së nxehtë në tregun tuaj, politikat doganore dhe kështu me radhë, për të
ju ndihmojnë të zgjidhni problemet në vende të ndryshme në mbarë botën.

PËRPARËSITË TONA

100+

Markat e telefonave inteligjentë

13

Themeluar

5000

Shitësit me shumicë

100+

Vendi që mbulon

PARTNERI JUAJ I BESUESHEM

13 vjet përvojë në industrinë e zinxhirit të furnizimit me pjesë dhe aksesorë me valë

të cilat lejojnë Kseidonin të përshtatet me tuajënnevojiten më mirë.

Mund të ofrohet zgjidhje dhe mbështetje e zbatueshme për të garantuar shërbim të vëmendshëm

për klientë nga rajone të ndryshme.

Krijimi i vlerës për klientët

Zgjidhë të gjitha vështirësitë e hasura nga tanët
klientët në blerjen e celularit
pjesë telefoni në Kinë

Krijimi i vlerës për punonjësit

Ne insistojmë të mësojmë dhe të ndajmë.Të gjitha
punonjësit fillojnë të pranojnë të gjitha llojet e
trajnimi gradualisht nga dita e hyrjes,
duke pasur rritje të shpejtë për të marrë përgjegjësinë
si shef i ekspertëve të biznesit.

Krijimi i vlerave për mjedisin e gjelbër

Ne kemi qenë duke u zhvilluar në tregun e mëvonshëm
e aksesorëve të telefonit celular për të reduktuar
mbeturinave elektronike dhe të kontribuojë në
mbrojtjen e mjedisit botëror

DISA ÇERTIFIKATA TREGOJNË

检测报告