Har du et spørgsmål?Ring til os:+86 13660586769

Nokia 3.4 vises i blå farve i ny gengivelse

Vi så en gengivelse afNokia 3.4sidste måned, som var baseret på den ægte vare og afslørede designet af smartphonen.Nu er en officielt udseende pressegengivelse af Nokia 3.4 blevet udgivet på Twitter af lækker Evan Blass, som bekræfter designet vist på det forrige billede.

Smartphonen er blå i farven, og du kan se, at der er en fingeraftrykslæser på bagsiden af ​​telefonen, over hvilken er et cirkulært kameramodul, der rummer tre kameraer og en LED-blitz.

Nokia 3.4 har tænd/sluk-knappen og lydstyrkeknappen på højre side, med hvad der sandsynligvis er den dedikerede Google Assistant-knap placeret på venstre ramme.Ved nærmere eftersyn kan du også bemærke 3,5 mm hovedtelefonstikket øverst.

Nokia 3.4 appears in blue color

Billedet viser os ikke fasciaen af ​​Nokia 3.4, men hvis man skal tro på den tidligere lækage, vil smartphonen pakke et hul-display, som siges at have HD+ opløsning og en diagonal på 6,5".

Nokia 3.4 appears in blue color

Nokia 3.4 forventedes at få sin debut ved den nyligt afsluttede IFA 2020, men det skete ikke.Men nu hvor en officielt udseende gengivelse er dukket op, skulle der ikke gå for lang tid, før Nokia 3.4 bliver annonceret.


Indlægstid: sep-08-2020