E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

Nokia 3.4 o loʻo faʻaalia i le lanu lanumoana i se faʻaaliga fou

Sa matou vaai i se faaliliuga o leNokia 3.4masina talu ai, lea na faʻavae i luga o le mea moni ma faʻaalia le mamanu o le telefoni.O lea la ua fa'asalalauina le fa'asalalauga a le Nokia 3.4 i luga o le Twitter e le leakster Evan Blass, lea e fa'amaonia ai le mamanu na fa'aalia e le ata muamua.

O le telefoni e lanu moana lanu moana, ma e mafai ona e vaʻaia o loʻo i ai se faitau tusi tamatamai lima i tua o le telefoni, o loʻo i luga o le faʻaogaina o mea puʻeata liʻo faʻapipiʻi ni mea pueata se tolu ma se moli LED.

O le Nokia 3.4 o loʻo i ai le ki o le mana ma le volume rocker i lona itu taumatau, ma le mea e foliga mai o le Google Fesoasoani faʻamaonia e tuʻu i luga o le faʻavaa agavale.A'o va'ava'ai toto'a, e mafai fo'i ona e maitauina le 3.5mm headphone jack o lo'o i le pito i luga.

Nokia 3.4 appears in blue color

O le ata e le o faʻaalia mai ia i matou le fascia o le Nokia 3.4, ae afai e tatau ona talitonuina le liki muamua, o le telefoni o le a faʻapipiʻiina se faʻaaliga puʻu, lea e fai mai e iai le HD + resolution ma le diagonal o le 6.5 ".

Nokia 3.4 appears in blue color

O le Nokia 3.4 na faʻamoemoe e faia lona amataga i le IFA 2020 talu ai nei, ae e leʻi tupu.Ae ui i lea, o lea ua aliali mai se faʻaaliga aloaʻia, e le tatau ona umi se taimi e faʻasalalau ai le Nokia 3.4.


Taimi meli: Sep-08-2020