Har du et spørgsmål?Ring til os:+86 13660586769

Sony patenter opnår en fuld frontskærmseffekt gennem den løftende mekaniske struktur

For nylig blev et Sony-mobildesignpatent afsløret online, det vil sige, at en fuldskærmseffekt på fronten opnås gennem en løftende mekanisk struktur.Men det er værd at bemærke, at Sony ikke kun skjuler frontkameraet gennem denne struktur ligesom andre producenter, men også inkluderer de dobbelte højttalere på denne telefon.Det er rigtigt, dette er et designpatent, der bruger en dobbeltløftstruktur.

f

Sony design patent

Patentansøgningen blev godkendt i slutningen af ​​2018 og blev offentliggjort i World Intellectual Property Offices database den 14. maj 2020. Mobiltelefonen i patentet har en dobbelt løftestruktur.Den nederste mekaniske struktur er bygget i en højttaler.Ud over denne konfiguration er løftestrukturen på toppen også udstyret med et frontkamera.

ed

Sony design patent

Ved normal brug skaber denne Sony mobiltelefon den visuelle effekt af "all front screen".Når du tager et selfie eller videoopkald, vil den øverste løftestruktur automatisk poppe op.Når du udfører lyd- og videounderholdning, åbnes løftestrukturen på begge sider af mobiltelefonen, afhængigt af to højttalere, denne mobiltelefon kan give fremragende lyd- og videoeffekter.Det er værd at bemærke, at længden af ​​løftekonstruktionen vil ændre sig i henhold til lydkildens retning.For eksempel, når personen til højre taler højere, vil forlængelsen af ​​løftekonstruktionen i den tilsvarende retning være længere.

a

Sonys patenterede hul-punch-telefon

Samlet set er dette patent meget nyt, men dual lift-strukturen tilfører også større vægt til mobiltelefonen, og Sony har også patent på udseendet af stansedesignet.Kun fra perspektivet om at transformere til et rigtigt produkt, er det mere sandsynligt, at sidstnævnte er tilgængeligt.


Indlægstid: 21. maj 2020