Har et spørsmål?Ring oss:+86 13660586769

Redmi har implementert skjermfingeravtrykk på LCD-skjermen

Kilde: China Z.com

Lu Weibing, president forXiaomiGroup China og daglig leder i RedmiRedmimerke, sa detRedmihar implementert skjermfingeravtrykk på LCD-skjermer.

6371936533637791002868221

Lu Weibing sa atRedmiFoU-team implementerte skjermfingeravtrykk på LCD-skjermer og hadde masseproduktivitet.Den innovative bruken av infrarødt filmmateriale med høy transmittans forbedrer i stor grad transmittansen av infrarødt lys som ikke kunne passere gjennom skjermen.Den infrarøde senderen under skjermen sender ut infrarødt lys.Etter at fingeravtrykket er reflektert, trenger det gjennom skjermen og treffer fingeravtrykksensoren for å fullføre fingeravtrykkverifiseringen, noe som løser LCD-skjermens fingeravtrykkproblem.

Arbeidsprinsippet til Lu Weibings LCD-skjerm-fingeravtrykk:

Arbeidsprinsippet til skjermens fingeravtrykk er ganske enkelt å registrere egenskapene til fingeravtrykket og føre det tilbake til sensoren under skjermen for å finne ut om det faller sammen med brukerens første fingeravtrykk.

Men fordi fingeravtrykksensoren er under skjermen, må det være en kanal for å overføre optiske eller ultralydsignaler, som for øyeblikket bare kan implementeres påOLEDskjermer.LCD-skjermen er alltid blokkert av bakgrunnsbelysningsmodulen, så det er umulig å nyte denne synlige opplåsingsmetoden.

For øyeblikket kan alle mobiltelefoner med LCD-skjerm bare bruke bakfingeravtrykk eller sidefingeravtrykkRedmiK30.

DeRedmiFoU-teamet har nå overvunnet dette problemet, og muliggjør fingeravtrykk på skjermen på LCD-skjermer med masseproduksjon.

Den innovative bruken av infrarødt filmmateriale med høy transmittans forbedrer i stor grad transmittansen av infrarødt lys som ikke kunne passere gjennom skjermen.Den infrarøde senderen under skjermen sender ut infrarødt lys.Etter at fingeravtrykket er reflektert, trenger det gjennom skjermen og treffer fingeravtrykksensoren for å fullføre fingeravtrykkverifiseringen, noe som løser LCD-skjermens fingeravtrykkproblem.

bf4a94b6d6e353a7bf2da4e125224f04

Lu Weibing sa atRedmiFoU-teamet har overvunnet vanskeligheten med å bruke skjermfingeravtrykk på LCD-skjermer før, og sa at teknologien har masseproduktivitet.

For tiden har mobiltelefoner som støtter skjermfingeravtrykkteknologi på markedet lyssensorer eller ultralydsensorer plassert under skjermen, noe som resulterer i at de kun kan implementeres påOLEDskjermer.LCD-skjermen har ikke vært i stand til å bruke skjermfingeravtrykk på grunn av blokkering av bakgrunnsbelysningsmodulen.

Denne gangen har Redmi R&D-teamet taklet dette problemet.Om fremtidens LCD-skjerm fingeravtrykkopplevelse kan sammenlignes medOLEDskjermfingeravtrykk, la oss vente og se.


Innleggstid: 01-04-2020