E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

Samsung Fa'aaliga e taofi le gaosiga uma o LCD panels i Saina ma Korea i Saute i le fa'ai'uga o le 2020

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, o se failauga mo le South Korea faʻaaliga faʻaaliga faʻaaliga Samsung Display na fai mai i aso nei ua filifili le kamupani e faʻamutaina le gaosiga o LCD panels uma i Korea i Saute ma Saina i le faaiuga o lenei tausaga.

SamsungFaaalia ia Oketopa o le tausaga talu ai na taofia e le kamupani se tasi o ana laina e lua o le LCD panel gaosiga i Korea i Saute ona o le tele o sapalai ona o le paʻu o le manaʻoga mo LCD panels.SamsungO le fa'aaliga ose lala ole sauai tekinolosi a Korea i SauteSamsungFa'aeletonika.

201907311526092928_0

Fai mai le faʻaaliga faʻapipiʻi faʻaaliga i se faʻamatalaga na tuʻuina atu i le aso "e oʻo atu i le faaiuga o lenei tausaga, o le a matou tuʻuina atu pea i tagata faʻatau le gaosiga o poloaiga LCD e aunoa ma se faʻafitauli."

Ia Oketopa o le tausaga talu ai,SamsungFa'aaliga, o se fa'atau atu iAppleInc., na taʻua o le a faʻatupeina le 13.1 trillion won (tusa ma le $ 10.72 piliona) i meafaigaluega ma suʻesuʻega ma atinaʻe e faʻaleleia ai laina gaosiga.I le taimi lea, na talitonu le kamupani o loʻo i ai le tele o le sapalai o paneli ona o le vaivai ole manaʻoga o le lalolagi mo smartphones ma TV.

O le taulaiga a le kamupani mo le isi lima tausaga o le a suia ai se tasi o lana LCD panel faʻaalia laina gaosiga i Korea i Saute i se falegaosimea e mafai ona faʻateleina le gaosia o mataʻitusi sili atu "quantum dot".

E pei o le taimi nei, o loʻo i ai i le kamupani ni laina faʻapipiʻi LCD e lua i lona fale gaosi Korea i Saute, ma fale gaosi e lua i Saina faʻapitoa i LCD panels.

I le amataga o lenei tausaga,SamsungFa'aaliga tauvaLGFaaalia e faapea o le a taofia le gaosia o LCD TV panels i Korea i Saute i le faaiuga o le 2020.


Taimi meli: Apr-01-2020