E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

Sony: Ua tele naua mea pueata oka, faaauau ovataimi, ua ou faigata tele

Punavai: Sina Digital

timg (5)

Le tele o mea pu'e telefoni feavea'i e le mafai ona tu'u'ese'ese mai vaega a Sony

Tala Fou mai le Sina Digital News i le taeao o Tesema 26. E tusa ai ma tala fou mai fafo mai fafo Bloomberg, o loʻo galue Sony i le malosi atoatoa e gaosia ai vaega o le masini ata mo oloa telefoni feaveaʻi, ae tusa lava pe ovataimi, e faigata lava ona faʻafetaui le mana'oga o kamupani gaosi telefoni feavea'i.Mana'oga.

UshiTerushi Shimizu, o le ulu o le Sony's semiconductor division, fai mai o le kamupani Iapani o loʻo i ai pea lana fale gaosi oloa na amata i le vaitau o aso malolo mo le tausaga sosoo lona lua i se taumafaiga e faʻafetaui le manaʻoga mo masini telefoni feaveaʻi.Ae na ia fai mai foi, "Mai le tulaga o loʻo i ai nei, e tusa lava pe tele tupe faʻaalu i le faʻalauteleina o le gafatia, atonu e le lava, e tatau ona matou faʻamalie atu i tagata faʻatau."

I aso o le vaiaso, e foliga mai e le o se tala tele le ovataimi o le falegaosimea, ae o le aso malolo o le Kerisimasi i Sisifo.I le taimi nei, o le talanoa e uiga i ovataimi o loʻo i ai se uiga o le le pipii i le fale i le Tausaga Fou Saina ma faʻamalosi pea i le gaosiga.

E ui lava o telefoni feavea'i a Sony lava ia o lo'o usuina pea e le lalolagi i fafo, o masini pu'eata telefoni feavea'i a lenei sauai e fiafia tele i ai le au gaosi telefoni feavea'i.O lenei tausaga faʻaletupe, o tupe faʻaalu a Sony e sili atu ma le faaluaina i le $ 2.6 piliona, ma o loʻo fausia foi se fale fou i Nagasaki ia Aperila o le tausaga fou e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaoga.

I le taimi nei, e masani lava ona i ai ni tioata se tolu i tua o telefoni feaveaʻi, aua o tagata gaosi telefoni feaveaʻi e faʻalagolago i le puʻeina o ata e fai ma faʻatauga e faʻaleleia ai le faʻaleleia o tagata faʻatau o se auala aoga.O fa'ata'ita'iga fou a Samsung ma Huawei e sili atu i le 40 megapixel kamela e mafai ona pu'eina ata ultra-lautele-angle ma fa'apipi'iina i masini loloto.Na auai foi Apple i le taua i lenei tausaga, faʻalauiloa le iPhone 11 Pro faʻasologa ma ni kamela se tolu, ma le tele o tagata gaosi oloa na faʻalauiloaina pe o le a le pine ae faʻalauiloa telefoni 4-lens.

timg (6)

O galuega pu'eata ua avea ma fa'atauga sili ona tele o telefoni fe'avea'i

O le mafuaʻaga lea o faʻatauga faʻatau ata a Sony o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina aʻo faʻasolosolo le faʻatupulaia o maketi telefoni.

"O mea puʻeata ua avea ma faʻatauga sili ona tele mo faʻatauga telefoni, ma e manaʻo tagata uma ia latou ata faʻasalalau faʻasalalauga ata ma vitio e foliga lelei. E faʻaleleia lelei e Sony lenei faʻasoa, "o le tala lea a le au suʻesuʻe Bloomberg Masahiro Wakasugi.O se galu o manaoga."

O pisinisi Semiconductor ua avea nei ma pisinisi sili ona aoga a Sony pe a uma le PlayStation consoles.Ina ua maeʻa le tuputupu aʻe o tupe mama toeitiiti atoa le 60% i le kuata lona lua, na siitia e le kamupani ana tupe maua faʻagaioiga mo lenei iunite e 38% ia Oketopa, o le 200 piliona yen i le faaiuga o Mati 2020. Ua faʻamoemoe Sony e faʻateleina tupe maua mo lana vaega semiconductor atoa. e 18% i le 1.04 trillion yen, lea e maua ai le 86%.

Na faʻapipiʻiina foi e le kamupani le tele o tupe mama i totonu o le pisinisi, ma fuafua e teu faʻafaigaluega pe tusa ma le 700 piliona yen (US $ 6.4 piliona) i le tolu tausaga faʻaiʻu ia Mati 2021. O le tele o tupe faʻaalu o le a faʻaaogaina e faʻateleina ai le gaosiga o masini ata. , ma o le a siitia le gafatia o le gaosiga faalemasina mai le taimi nei e uiga i le 109,000 fasi pepa i le 138,000 fasi pepa.

Samsung, lea foi o se gaosiga o mea pueata telefoni feaveai (faapea foi le tauva sili a Sony), na fai mai i lana lipoti o tupe maua talu ai nei o loʻo faʻalauiloaina foi le gaosiga e faʻafetaui ai manaʻoga, lea e faʻamoemoe e "faʻaauau mo se taimi umi".

Fai mai Sony ia Me o lenei tausaga o loʻo pulea le 51% o le maketi ata faʻataʻitaʻiga i tulaga o tupe maua ma fuafuaga e nofoia le 60% o le maketi i le tausaga faʻaletupe 2025. Ua faʻatatau e Shimizu ua faʻateleina le sea a Sony i le tele o pasene i lenei tausaga.

E pei o le tele o mea fa'atekonolosi taua i le fa'ai'uga o le 20th seneturi, o transistors i lasers, photovoltaic cell, ma ata fa'atusa na faia uma i Bell Labs.Ae na manuia Sony i le faʻatauina o mea e taʻua o masini faʻapipiʻi totogi.O la latou oloa muamua o se "mata faaeletonika" na faʻapipiʻiina i luga o vaalele tetele a ANA i le 1980 e faʻaalia ata o le tulaueleele ma le alu ese mai le vaalele.O Kazuo Iwama, sa avea ma sui peresitene, o se tagata autu i le faalauiloaina o tekinolosi na muamua faalauiloa.Ina ua mavae lona maliu, sa i ai i se maa tuugamau se sensor CCD e faamanatu ai lana sao.

Ina ua uma ona faaosofia e le tufatufaga o le gaosiga o telefoni feaveaʻi i tausaga talu ai, ua fausia e Sony se masini ToF e faʻauluina le malamalama infrared e fatu ai se faʻataʻitaʻiga loloto auiliili.E masani ona talitonu le alamanuia o lenei suiga mai le 2D i le 3D o le a aumaia ai se galu fou o le atinaʻe i tagata gaosi telefoni feaveaʻi ma fatuina atili taʻaloga.

Samsung ma Huawei na faʻasalalau muamua telefoni feʻaveaʻi e tolu-dimension sensors, ae e le o faʻaaogaina tele i le taimi nei.Fai mai o le a faʻalauiloa foi e Apple se telefoni feʻaveaʻi ma le 3D shooting function i le 2020. Ae na musu Shimizu e faʻaalia se faʻamatalaga i tagata faʻatau faapitoa, ae fai mai ua sauni Sony e faʻamalieina faʻamoemoega mo se faʻaopoopoga tele o manaʻoga i le tausaga a sau.


Taimi meli: Ian-04-2020