E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

Fa'atosina i tekinolosi fa'ailoga tamatamai lima i lalo ole mata LCD

Talu ai nei, o tamatamai lima i lalo o le LCD mata ua avea ma autu vevela i le pisinisi telefoni feaveaʻi.Fingerprint o se auala fa'aaoga lautele mo le tatalaina ma le totogiina o telefoni atamai.I le taimi nei, o lo'o fa'atinoina galuega e tatala ai tamatamai lima i lalo ole lauOLEDmata, lea e le lelei mo telefoni maualalo ma ogatotonu.Talu ai nei,XiaomimaHuaweiausia tulaga mata'utia i tekinolosi fa'ailoga tamatamailima i lalo o lau LCD ma fa'aalia fa'atusa fa'atusa.O le 2020 o loʻo faʻamoemoeina e avea ma tausaga muamua o tamatamai lima i lalo o lau LCD?O le a se aafiaga o le ai ai i luga o le maualuga, ogatotonu, ma le maualalo-iuga maketi fausaga o telefoni feaveai?

u=2222579679,2382861258&fm=26&gp=0

Fa'atosina i tamatamai lima i lalo ole LCD

O tekinolosi e iloa ai tamatamai lima i lalo o le lau ua avea ma se su'esu'ega taua ma le atina'eina o le au gaosi oloa i tausaga talu ai nei.E ui lava o le tekonolosi faʻapipiʻi tamatamai lima i lalo o le mata ua faia ni mea fou i le lua tausaga talu ai, ua avea ma se tasi o mamanu masani mo faʻataʻitaʻiga maualuga, ae e tele lava ina faʻaaogaina i luga o le lau..O le mata LCD e mafai ona faʻaaogaina se fofo faʻamatalaga faʻailoga tamatamai lima pito i tua poʻo se fofo e tatala ai tamatamai lima, lea e lagona ai le tele o tagata faʻatau e fiafia i lau LCD.

Talu ai nei, Lu Weibing, le peresetene ma le pule sili o le vaega a Saina, na taʻua faalauaitele e Redmi ua manuia le faʻatinoina o tamatamailima LCD i luga o lau LCD.I le taimi lava e tasi, na faʻaalia ai foi e Lu Weibing se ata faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga faʻavae i luga o le Redmi Note 8. I totonu o le vitio, Redmi Note 8 na tatalaina le tamatamailima i lalo o le lau, ma o le faʻalauiloaina ma le tatalaina o le saoasaoa sa vave tele.

we

O faʻamatalaga talafeagai e faʻaalia aiRedmiO le Fa'amatalaga fou fou a le 9 e ono avea ma telefoni fe'avea'i muamua a le lalolagi fa'atasi ai ma galuega e iloa ai tamatamai lima i lalo ole mata LCD.I le taimi lava e tasi, 10X faasologa telefoni feaveaʻi e faʻamoemoeina foi e faʻapipiʻiina i galuega faʻamaonia tamatamailima i lalo o le mata LCD.O lona uiga e fa'amoemoeina e iloa le galuega fa'ailoga tamatamai lima i lalo o le lau i luga o telefoni feavea'i maualalo.

O le mataupu faavae galue o le tamatamailima lau e na o le faamaumauina o uiga o le tamatamailima ma toe fafaga i le sensor i lalo o le lau e iloa ai pe fetaui ma le uluai tamatamailima a le tagata faʻaoga.Ae ui i lea, talu ai o le masini faʻapipiʻi tamatamailima o loʻo i lalo ifo o le lau, e manaʻomia le i ai o se auala e faʻasalalau ai faʻailoga mata poʻo le ultrasonic, lea na mafua ai le faʻatinoga o loʻo i ai nei i luga o mata OLED.E le mafai e lau LCD ona fiafia i lenei auala va'aia e tatala ai ona o le moli tua.

I aso nei, o leRedmiUa foia e le au R & D lenei faafitauli, i le iloaina o tamatamailima mata i luga o lau LCD ma maua ai le tele o gaosiga.Ona o le faʻaogaina fou o mea e faʻaogaina ata tifaga maualuga, o le moli infrared e le mafai ona ulu i luga o le lau ua matua faʻaleleia.O le transmitter infrared i lalo ole lau e fa'aosoina le malamalama infrared.A maeʻa ona faʻaalia le tamatamailima, e ulu i luga o le lau ma taia le masini faʻapipiʻi tamatamai lima e faʻamaeʻa ai le faʻamaoniga o tamatamailima, lea e foia ai le faʻafitauli o tamatamai lima i lalo ole mata LCD.

ff

O lo'o fa'atupula'ia tapenapenaga le filifili o pisinisi

Pe a fa'atusatusa ile fofo ole fa'ailoaina o tamatamai lima mata ole OLED, o le lelei ole tekonolosi mata'ilima mata LCD e maualalo le tau ole mata ma maualuga fua.O le fausaga mata LCD e sili atu ona lavelave nai lo le mata OLED, faʻatasi ai ma le tele o ata tifaga ma le faʻaogaina o le malamalama maualalo.E faigata fo'i ona fa'atinoina se faiga fa'apipi'i tamatamai lima e tutusa ma le OLED.

Ina ia ausia le sili atu o le malamalama ma le faʻalauiloaina, e manaʻomia e le au gaosiga ona faʻamalieina le faʻaogaina o ata tifaga ma tioata o le LCD mata, ma e oʻo lava i le suia o le fausaga o le ata tifaga e faʻaleleia ai le faʻasalalauga infrared.I le taimi lava e tasi, ona o suiga i le ata tifaga ma le fausaga, o le Sensor na muamua tu i se tulaga patino i lalo o le lau e manaʻomia ona suia.

"O le mea lea, o lau LCD ma lalo ifo-screen tamatamailima e sili atu ona faʻapitoa nai lo mata LCD masani. O le tele o gaosiga faagasologa e manaʻomia ai le vavalalata vavalalata i le va o fale gaosi oloa, fale gaosi fofo, fale gaosi oloa, fale tifaga mea ma fale gaosi oloa. tuʻu i luma manaʻoga maualuluga. "O le tala lea a le tagata suʻesuʻe sili o pisinisi a CINNO, Zhou Hua i se faʻatalanoaga ma China Electronics News.

O loʻo malamalama o le tuʻuina atu o laina faʻapipiʻi o tamatamailima i lalo o le LCD screens e aofia ai Fu Shi Technology, Fang, Huaxing Optoelectronics, Huiding Technology, Shanghai OXi, Farani LSORG ma isi gaosiga.O loʻo lipotia mai o le kamupani gaosi oloa e galulue faʻatasi ma le tamatamailima o le Redmi LCD i lalo o le lau o le Fu Shi Technology, ma o le kamupani gaosi ata tifaga o le 3M Company.I le amataga o Aperila o le tausaga talu ai, na faʻaalia ai e le Fu Shi Technology le faʻaogaina muamua o le LCD faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi i lalo ole lau.E ala i taumafaiga faifaipea e toe fuataʻi le LCD backlight board ma fetuutuunai le fofo o tamatamailima, na manumalo ai lenei faafitauli.E ala i le lelei o lana lava algorithm, ua ia iloa ai le vave iloagofie o tekinolosi faʻapipiʻi tamatamailima i lalo ole mata LCD, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia ma faʻaleleia le tekonolosi.

w

O loʻo faʻamoemoe e faʻatinoina i totonu o telefoni feaveaʻi i se taimi pupuu

Ona o le tau faʻatapulaʻaina o telefoni feaveaʻi ma vaeluagalemu, o lau LCD sa avea pea ma a latou filifiliga autu.Faatasi ai maXiaomimaHuaweifa'ato'ilaloina le tekinolosi fa'ailoga tamatamailima i lalo ole lau LCD, pe mafai ea e le ogatotonu o le pito i lalo ole telefoni ona fa'alauiloa vave le galuega fa'amau i lalo ole lau?

Na taʻua e le tagata suʻesuʻe sinia a le GfK Hou Lin i se faatalatalanoaga ma le tusitala o le "China Electronics News" e ui lava o le tekonolosi o tamatamailima i lalo o le LCD mata ua faia se mea mataʻutia, o le tau o loʻo i ai i se tulaga le lelei, lea e maualuga tele pe a faʻatusatusa i le polokalame tatala masani o le LCD. mata ma le OLED.O le lau e le maualalo tele, o lea e mafai ona faʻatinoina i totonu o telefoni feaveaʻi i se taimi pupuu.

I le taimi lava e tasi, na valoia foi e Hou Lin o le faʻaogaina o tekinolosi faʻapipiʻi tamatamailima i lalo o le LCD mata i le taimi nei o loʻo i ai se laʻititi laʻititi o aʻafiaga i luga o le tulaga maualuga o le telefoni feaveaʻi.

I le taimi nei, o le masini maualuga o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga atoatoa, ma o le lau na o se vaega laʻititi.I le taimi nei, o le faʻatonuga o le mata o le masini maualuga o le aveese lea o le pu e ausia ai se ata atoa moni.I le taimi nei, o le atinaʻeina o lenei tekonolosi e sili atu i luga o mata OLED.oso i luga.

Mo faʻataʻitaʻiga maualalo, ona o le maualuga o tau o tamatamai lima i lalo o le LCD mata i se taimi pupuu, e sili atu ona faigata ona ausia;i le taimi umi, o le faʻaaogaina o tamatamailima i lalo o le lau poʻo le itu tamatamai lima o le a maua moni ai le au faʻatau se filifiliga patino, Ae ui i lea, e faigata mo tagata faʻatau ona faʻateleina a latou lava faʻatauga faʻatatau ona o le tekonolosi faʻapipiʻi tamatamai lima, o lea e le o faʻamoemoeina o le fa'asologa o tau atoa o le a tele sona a'afiaga.

O kamupani gaosi telefoni feavea'i i totonu o le atunu'u ua fa'atosinaina le maketi i lalo ifo o le 4,000 yuan, ma o le vaega lea o tau lea e fa'aalia muamua ai fa'ailoga tamatamailima i lalo o lau LCD.E talitonu Hou Lin o le tele o tagata gaosi oloa i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu o le a faʻalagolago i lo latou lava malosi e tauva ai mo sea o loʻo totoe.Afai e te vaʻavaʻai i le aofaʻi atoa o kamupani gaosi telefoni feaveaʻi a Saina, atonu e laʻititi le aʻafiaga o tamatamai lima i lalo ole mata LCD.

Va'ai i le maketi o le lalolagi, i le taimi nei ua ausia e le au gaosi Saina ni taunuuga faapitoa i le tele o atunuu ma itulagi, ae o le tele o faʻatauga e sau mai le maketi maualalo.O le tamatamailima i lalo o le mata LCD e mafai ona faʻatatauina o se suiga faʻatekonolosi laʻititi, lea e faʻatapulaʻaina le aʻafiaga i tagata gaosi telefoni feaveaʻi e faʻateleina a latou faʻasoa i le lalolagi atoa.

O faʻamaumauga a le CINNO Research i masina taʻitasi o maketi o tamatamai lima o loʻo faʻaalia ai o le 2020 o loʻo faʻamoemoe e avea ma tausaga muamua o le tele o gaosiga o mataʻilima mata LCD.O lo'o iai le fa'amoemoe e sili atu i le 6 miliona iunite o uta i lenei tausaga, ma o le a vave ona fa'atupula'ia i le 52.7 miliona iunite i le 2021. E o'o atu i le 2024, o uta o telefoni feavea'i i lalo o le LCD e fa'amoemoe e tupu a'e i le tusa ma le 190 miliona iunite.

5

Fai mai Zhou Hua e ui lava o le tele o le gaosiga ma le faʻalauiloaina o tamatamailima mata LCD e faigata, talu ai o loʻo i ai pea le tele o sea o telefoni feaveaʻi a le LCD, o loʻo i ai pea i le au gaosi oloa le lava le faʻaosofia e faʻaaoga ma faʻalauiloa oloa e faʻaaoga ai lenei tekinolosi.O lau LCD e faʻamoemoe e faʻafeiloaʻi se galu fou o le tuputupu aʻe.


Taimi meli: Apr-01-2020