E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13660586769

Le maketi telefoni a Saina i le kuata muamua: O le sea a Huawei na ausia se maualuga maualuga

Punavai: Silicon Valley Analysis Lion

11

I le aso 30 o Aperila, e tusa ai ma le lipoti lata mai mai suʻesuʻega o suʻesuʻega, o se faʻalapotopotoga suʻesuʻe maketi, o le faʻatauga telefoni a Saina na pa'ū i le 22% i le kuata muamua, o se pa'ū e leʻi tupu muamua.O le tulai mai o le faamai o le New Crown na faamalosia ai apu, millet ma isi ituaiga e tapunia faleoloa, ma mafua ai ona faaletonu le sapalai i le atunuu.

22

O le lipoti o loʻo faʻaalia ai o Huawei e naʻo le pau lea o le telefoni feaveaʻi na ausia le faʻatupulaia o faʻatauga i le kuata muamua, i luga o le 6% i le 28.7 miliona iunite, e sili atu i le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia o le lona lua ma le tolu vivo ma le OPPO (o le paʻu o le 27%, faʻaopoopo le tasi na pa'ū. e 30%), a'o fa'atauga a Xiaomi na pa'ū i le 35%, o le pito i lalo ole lima pito i luga.

33

E fa'atatau e CounterpointApple's iPhone fa'atauga pa'u i lalo e tusa ma le 1% ina ua uma ona siaki fa'atauga ma fa'asalalau;o fa'amaumauga e latalata i fa'atauga moni a tagata fa'atau nai lo uta po'o gaosiga.

O le fa'asoa a le maketi a Huawei i Saina ua maualuga lona tulaga

I tulaga tau maketi,Huawei(e aofia ai ma le Mamalu) telefoni feaveaʻi ua ausia se maualuga fou i le maketi maketi a Saina, siitia i le toeitiiti 40% (moni 39%), o se siitaga o le 10% mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai (se 2% siitaga mai le kuata lona fa o. tausaga talu ai) ), A'o tutusa sea maketi ovivomaOPPOe 18% ma le 17% i le faasologa, o ia mea uma e lua na paʻu i le 2% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

ApplemaXiaomitulaga fa ma le lima, faasologa, tasi sea maketi o le 10%, ma le isi o le 9%, ma mai le fausaga o maketi Saina i le taimi nei,Huawei + vivo + OPPO + Apple + Xiaomi, o kamupani tetele e lima o loʻo faʻamauina mo le 93%, o le pule faʻapitoa e faʻamalosia atili, lea e faigata ai mo tagata gaosi oloa e pei oMeizumaSamsunge toe faasagatau atu.

Na taʻua e le tagata suʻesuʻe o le Counterpoint Ethan Qi i le tulaga tauva o tagata gaosi telefoni i le taimi o le faʻamaʻi:ApplemaHuaweiNa mafai e le vaega uma ona faʻateleina a latou maketi maketi.Huawei's smartphone fa'atauga fa'aopoopoina i le 6% tausaga-i-tausaga, maiPhonefa'atauga pa'u i le na'o le 1%, lea na sili atu nai lo le maketi atoa i le kuata muamua o le 2020.

O le iPhone 11 o loʻo taofiofia le pito i luga i le lisi o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau

O le lipoti a Counterpoint na auina atu ai foi ni ata vevela, e pei o leiPhone 11lea sa sili ona fa'atau atu fa'ata'ita'iga telefonipoto i le kuata muamua, ma sa i ai i le lisi o fa'ata'ita'iga sili ona fa'atau atu a Saina mo le fitu masina soso'o.E ui i le tapunia oApplefaleoloa i Saina ia Fepuari, e mafai lava e tagata faʻatau ona faʻatau iPhones i luga ole laiga.MaHuaweie aofia ai tulaga ulufale i vaega pito i luga ole maketi.O lenei kuata,Huawei Mate 305G, Mate30 Pro5G, Huawei Nova6 5G maFA’AMALU9X o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau.

Le lauiloa o leiPhone 11e feso'ota'i ma lona tau fa'atatau (e afe yuan le taugofie nai lo leiPhone XRi le amataga o le faʻasalalauga), faʻapea foʻi ma le faʻaititia o tau mulimuli ane.Ina ia faʻaosofia le maketi, o laina lugalaina oAppleo oloa na amata ona matua pa'u tau.A faatusatusa i le tau oApple's website aloaia, leiPhone 11faʻasologa i luga o faʻasalalauga e pei o Jingdong, Taobao, ma Suning o loʻo i ai fua faʻaititia o tau, ma o le maualuga maualuga o le faʻaitiitiga ua oʻo i le 1600 yuan.

5G telefoni feaveaʻi ua lata ona paʻu i le maketi Saina

Na faailoa mai e le au suʻesuʻe o le Counterpoint e faapea, i totonu o le 6 masina talu ona faʻatauina le 5G i Saina, o le faʻaogaina o le 5G telefoni feaveaʻi na sili atu i le 15% i le kuata muamua o le 2020. O le aofaʻi o faʻatauga o 5G smartphones na faʻateleina i le lata i le 120% masina-i-masina.Huaweina saofaga i le sili atu ma le afa o le aofaʻi o faʻatauga o telefoni feaveaʻi 5G i le kuata muamua, sosoo ai mavivo, OPPOmaXiaomi.

I le kuata muamua o le 2020, e tele tagata faʻatau na faʻalauiloaina 5G telefoni feʻaveaʻi ma tau i lalo ifo o le $ 400, pei o Vivo Z6 5G, Xiaomi K30 5G, realme X50 5G ma ZTE AXON 11 5G.O loʻo faʻamoemoeina e oʻo atu i le faaiuga o le 2020, 5G smartphones o le a sili atu i le 40% o le aofaʻi o faʻatauga telefoni a Saina.

Aʻo leʻi oʻo i lenei mea, o se isi lipoti mai Strategy Analytics, o se faʻalapotopotoga suʻesuʻe maketi, na faʻaalia ai o le lalolagi 5G telefoni feaveaʻi na siʻitia i le 24.1 miliona iunite i le kuata muamua o le 2020, ma o le manaʻoga i le maketi Saina na maualuga atu nai lo le mea na faʻamoemoeina.I le fa'avasegaina o uta telefoni feavea'i 5G i le kuata muamua o lenei tausaga,Samsung, Huawei(e aofia ai le Mamalu) mavivotulaga i luga o le tolu pito i luga, e fetaui ma uta maketi o 8.3 miliona iunite, 8 miliona iunite ma 2.9 miliona iunite, faʻapitoa i telefoni feaveaʻi 5G i le lalolagi I tulaga o sea maketi,Samsungo lo'o muamua lava, fa'amauina mo le 34.4%, a'o le fa'afaleoloa tetele e faHuawei(e aofia aiMamalu), vivo, XiaomimaOPPOe tusa ma le 33.2%, 12%, 10.4% ma le 5%..

I le taimi nei, e masani ona talitonu le au suʻesuʻe o pisinisi a o faʻaauau pea le faʻatupulaia o le tamaoaiga o Saina, o loʻo faʻamoemoeina o le 5G uta i lenei maketi o le a faʻaauau pea ona tupu tele i le 2020.


Taimi fa'asalalau: Me-15-2020